Het wordt een mooie traditie in Zandhoven !

Na Nigel Williams en Bert Kruismans, organiseert Lionsclub Zandhoven/Land van Playsantië op 21 mei a.s. om 20.00 u., met medewerking van het gemeentebestuur, in de nieuwe evenementenhal ‘De Populier’, voor de eerste maal in de regio, een optreden van 2 aankomende talentvolle Antwerpse stand-upcomedians, Michaël Van Peel en Youssef El Mousaoui.
Zoals bij de vorige edities gaat ook nu de opbrengst van de manifestatie integraal naar het goede doel.
 
Wie zijn Youssef El Mousaoui en Michaël Van Peel ?
 
Youssef El Mousaoui is de eerste – en tot voor kort de enige – Marokkaanse stand-upcomedian in Vlaanderen.
Als finalist van de 123 Comedy Award en Gaga Comedy Cup en optredens in De Rechters, De Slimste Mens, De Bovenste Plank en Comedy Casino, ging hij in 2007 van start met een eigen avondvullend programma.
Na ‘100 % Legaal’ (2007) en Monkey Business (2008-2009) is Youssef El Mousaoui inmiddels al aan zijn derde show ‘Child’s Play’ (2011) toe.
Als gedreven comedian lokt hij – met zijn typische, plezante, rustige humor, niet al te grof of seksistisch, maar steeds herkenbaar, grappig, spontaan en natuurlijk – vaak volle zalen.
Als ‘ervaringsdeskundige’ brengt hij op een gevoelige en amusante wijze het verhaal achter de Marokkaan, wat deze denkt en voelt, op zoek naar zichzelf.
Website Youssef El Mousaoui : www.onemanshow.be
 
Michaël Van Peel  wordt door ‘De Standaard’ getypeerd als het best bewaarde geheim van de Vlaamse comedy.
Hij heeft inderdaad enorme potenties en zijn sporen inmiddels ook al dubbel en dik verdiend !
Hij haalde de finale van King of Comedy, van de 123 Comedy Award en het concours van het Amsterdamse Kleinkunstfestival.
Hij won zowel de juryprijs en de publieksprijs van de Culture Comedy Award, de grootste stand-upwedstrijd in Nederland, als de juryprijs Humorologie , één van de belangrijkste humorprijzen in België.
Hij is inmiddels al aan zijn tweede succesvolle eindejaarsconférence ‘Van Peel overleeft’ toe.
Michaël Van Peel brengt stand-upcomedy vanuit het perspectief ‘de wereld draait zot en ik wil er af’.
Hij is een chronisch cynicus, gevangen in het lichaam van een onverbeterlijke optimist. Onder het aaibare uiterlijk van deze krullenbol gaat een vlijmscherp karakter schuil. Met de olijke glimlach van een kleine kapoen schopt hij geen heilige huisjes, maar hele bebouwde kommen omver.
Michaël Van Peel staat voor zuivere stand-up, ongefilterd, actueel en onbeschaamd.
Website Michaël Van Peel : www.michaelvanpeel.be
 
De voorstelling praktisch :
 
De voorstelling vindt plaats op 21 mei a.s. in de nieuwe evenementenhal ‘De Populier’, Populierenhoeve 22 in Zandhoven en begint om 20.00 u.
Inkomkaarten kosten 15 €.
All-in arrangement : 60 €. Hierin zijn inbegrepen : inkomkaart, gereserveerde plaats, diner bestaande uit aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht en koffie, witte en rode wijn, water en frisdrank. Het diner vindt plaats in het gekende Restaurant De Engel, Langestraat 12 in Zandhoven en vangt aan om 17.30 u. stipt. Beperkte plaatsen. Reservatie vooraf (tot 14 mei) is verplicht.
Kaartenverkoop : reservatie en betaling vooraf verplicht op rekeningnummer BE48 3630 8318 5927 van Lionsclub Zandhoven. Kaarten voor de voorstelling worden u na ontvangst van uw betaling toegestuurd met de post of liggen ter beschikking aan de ingang van de zaal.
Reservatie gebeurt op telefoonnummer 0473/36.22.64. U kan de informatie nalezen op onze website www.lions-zandhoven.be
De opbrengst gaat integraal naar het goede doel, o.a. naar de 4 sociale zorgcentra uit de regio met name het Revalidatiecentrum Pulderbos, het Woon- en Zorgcentrum O.-L.-V.- van Troost, het Rust- en Verzorgingstehuis Pniël en het Revalidatie- en Vakantiecentrum Hooidonk.